Új kihívás terjed a neten, amely során a sztárok megmutatják, hogyan is néztek ki 10 évvel ezelőtt. Rengeteg híresség csatlakozott már a #10YearChallenge elnevezésű kampányhoz, és sorra pakolják ki magukról a képeket. Persze nemcsak a külföldi celebek osztják meg az egy évtizeddel ezelőtti képeiket, hanem a hazaiak is.

Tatár Csilla sem akart kimaradni, így ő is megosztotta, hogyan nézett ki 10 évvel ezelőtt. Azt kell, hogy mondjuk, a külső változások nem olyan szembetűnőek, de az élete alaposan megváltozott ahhoz képest, ahol 10 évvel ezelőtt volt. A műsorvezető a kép alatt jelzi, most sokkal jobban érzi magát, és a kommentelőknek is feltűnt, hogy talán az egyetlen különbség a két fotó között, hogy a most készült képen sugárzik.
Tóth Vera Nem meglepő módon külsőleg talán Tóth Vera az, aki igazán sokat változott, de valószínűleg ezt belső átalakulások is kísérték. 2009-ben Vera 50 kilóval nehezebb volt, az elmúlt 10 év legfontosabb eredményének tekinti a fogyását. „Hála minden percéért, mert igazán teljesnek csak most érzem magam, hozzáteszem, az első fotón látható nőszemélyt is nagyon szeretem” – írta a képe alá Vera.

Claudia Liptai Claudia 10 évvel ezelőtt még vörös démonként vezette a műsorait. “Hát cuki kis pirospozsgás nő voltam, az tuti” – írta a fotóhoz. Ekkortájt főleg a Mokkában láthattuk őt, aki külsőleg is nagy átalakuláson esett át azóta – hiszen ikonikus hajszínét szőkére cserélte -, de a magánélete is sokat változott: megtalálta igazi párját, akivel született is egy közös gyermekük.

Gáspár Laci A most 39 éves Gáspár Laci már 10 éve is igazán vagány volt, ahogy az az akkor és most fotóján is látszik. Ekkorra már országos hírnevet szerzett a Megasztárnak köszönhetően, és sikeresen építgette saját karrierjét. Négy nagylemeze jelent meg 2008-ig, amelyből az egyik aranylemez, egy másik pedig platina lett. Stílusa – legalábbis külsőleg – sokat változott, de látszik, hogy akkor is jól érezte magát a bőrében, ahogy most is.

Hozzászólások

Kapcsolodó